Eda Andreae

Eda is een creatieve duizendpoot. Werkzaam als actrice, dans- en theaterdocent, regisseur en beeldend kunstenaar. Zij geeft kunsteducatieve projecten vorm in het basisonderwijs, waarbij zij ook leerkrachten coacht. Met haar sprankelende humor weet ze iedereen te enthousiasmeren, ze kijkt aandachtig verder, soms lijkt het zelfs alsof ze om een hoekje kan kijken. Eda verzorgt vrijwel al het creatieve en spirituele aanbod van het Ganse Land.

Op jonge leeftijd volgde zij een dans- en musicalopleiding, studeerde af als theaterdocent/regisseur van de Toneelacademie te Maastricht en studeerde daarna aan de Kunst Academie. Ze volgde daarnaast de meest uiteenlopende cursussen. Zij beoefent dagelijks Kundalini Yoga. Lang geleden kwam ze in contact met het Zweethutritueel en Vision Quests en dit heeft haar pad bepaald. Dit jaar start zij met de opleiding tot kind- oudercoach. Haar passie is om anderen te helpen groeien.

Peter Kok

Peter volgde Laboratoriumonderwijs, studeerde geschiedenis, Afrikanistiek en Tropische Landbouw. Als hobby-kok geeft hij geur en smaak aan Kokkies Wereldkeuken vanuit onze pipowagen. Daarnaast is hij een handige uitvinder, ICT-er en een natuur – en vogelliefhebber. Hij is een gezellige gastheer, die graag vuurtjes stookt, een potje kookt, iedereen terzijde staat met raad en daad en over elk onderwerp weet mee te praten. Peter zorgt er voor, dat het je tijdens je verblijf aan niets ontbreekt.

Onze dieren

In de tuin scharrelen kippetjes  om je heen.
Ook vliegen er duiven in het rond.
Poes, Sientje, laat zich zelden zien.
Moppie, onze trouwe hond, heet je van harte welkom.
Zij houdt de wacht bij de Ger.