Natuur Verblijf

Verlang je er naar om je terug te trekken in de natuur, om je bijvoorbeeld voor te bereiden op een Vision Quest, of in alle rust toe te komen aan het eindelijk schrijven van dat boek in je hoofd? Of om afstand te nemen van de druk van sociale media, of om heling te vinden? Of om enorm veel lol met jezelf spartelend in natuurwater te hebben? Op 't Landje van 't Ganse Land kun je helemaal tot jezelf komen. Je gaat terug naar de basis. Simpele voorzieningen in onze smaakvolle grote Pipowagen, natuur om je heen, teruggeworpen op jezelf onder de bomen, in de wind, aan het water, met je voeten op de aarde, bij een kampvuurtje onder de sterrenhemel, of zachtjes wiegend in de hangmat in de zon.

Afhankelijk van wat je zoekt, kunnen wij je begeleiden in het alleen zijn daar. Bijvoorbeeld door dagelijks even te checken of het goed met je gaat (van dichtbij of van verderaf), je drinkwater aanvullen, je mobiel in bewaring nemen, etc. Het is namelijk de bedoeling, dat je zo veel mogelijk op 't Landje blijft. Om een goede inschatting te maken is van te voren contact hebben noodzakelijk. Iedereen is en blijft altijd verantwoordelijk voor zichzelf.

Geschikt voor 1 of 2 personen. Minimaal verblijf 2 nachten.
Tarief: De eerste gast betaalt € 55,- per nacht. De volgende gast betaalt € 30,- per nacht. Dit is inclusief begeleiding en voldoende drinkwater. Voor beddengoed en linnengoed wordt gezorgd.
Inchecken vanaf 16.00 u. Uitchecken voor 12.00 u.

Meld je aan via ons contactformulier.

Contact

Zweethutweekend

Ervaar je de wens om te verblijven in de natuur met gelijkgestemden, je over te geven aan iets groters dan jezelf, los te laten wat je niet meer dient? Spiritueel te groeien door het doen van een Sjamanistisch ritueel? Neem deel aan een zweethutweekend op ’t Landje!

Een Zweethut Ceremonie is een ritueel van de oorspronkelijke bewoners van Amerika. De hut is gebouwd van wilgentenen en overdekt met wollen dekens. Stenen worden verhit in een groot vuur, tot ze roodgloeiend zijn. De deelnemers gaan naakt, eventueel met een handdoek, de hut in. In vier rondes, die de levensweg symboliseren, worden de stenen de hut binnen gebracht en met water overgoten. De temperatuur stijgt, het lichaam ontdoet zich van afvalstoffen. De zweethut biedt je de unieke kans, om in diep contact te komen met jezelf. In de hut wordt gezongen, gesproken, gedankt, gebeden, getrommeld, in stilte verbleven en zijn we elkaar tot steun. Tussen de rondes door is er voldoende gelegenheid om in de hut bij te komen, na de vierde ronde verlaten we als herboren de hut. Een plons in 't (k)Oude Veer is een weldaad. Na het afkoelen volgt er een vijfde dankronde voor de vuurman en de spirits. Eda zal de Zweethut Ceremonie begeleiden, met respect voor de essentie van een eeuwenoude traditie. Peter is vuurman, hij hoedt het vuur.

Data Zweethutweekenden 2023:
Winterhut 7-8 jan
Lentehut 25-26 mrt
Zomerhut 24-25 juni
Herfsthut 23-24 sept

Op zaterdag starten we om 10.00 uur, bouwen we op en doen de ceremonie. Op zondag ruimen we op, maken een wandeling en ronden af rond 16.00 u. Er is ruimte voor minimaal 4 tot maximaal 8 personen.
Overnachting in de Ger (4 eenpersoonsbedden) of in de pipowagen op 't Landje (1 tweepersoonsmatras, 2 eenpersoonsmatjes). Een eigen tentje opzetten op 't Landje kan ook. Beddengoed en handdoeken graag zelf meebrengen.
Voor koffie, thee, lichte lunch, avondmaaltijd en ontbijt wordt gezorgd.
Tarief: € 120,- per persoon inclusief 1 overnachting en complete maaltijd verzorging.

Meld je aan via ons contactformulier.

Contact

Vrouwen Cirkel

Een inspirerende kring van vrouwen om te delen, te spelen en te helen.

In een kring neemt iedereen zijn plek in, is iedereen zichtbaar en gelijk. Een veilige vorm om te delen wat er van binnen leeft. Of om daar deelgenoot van te zijn. Met een speelveld in het midden. Door te spelen oefen je het leven.

In Het Ganse Land vormen we een kring rondom het vuur, in de tuin, op ’t Landje, in de Ger of in ons knusse huisje, afhankelijk van het seizoen en de elementen. Er zijn twee cirkels gevormd, Gaia een gesloten cirkel voor een vaste groep en Maia een open cirkel voor een wisselende groep.

Het hele jaar rond, 1 keer per maand, op zondagmiddag van 14.00 tot 16.00 u. Je bijdrage is een tientje per keer. Dit is inclusief verwennerij.

Data Vrouwencirkel 2023

Gaia Data: (gesloten cirkel)
12 februari, 12 maart, 16 april, 21 mei, 11 juni, 16 juli, 20 augustus, 10 september, 8 oktober, 12 november, 10 december.

Maia Data: (open cirkel)
19 februari, 19 maart, 23 april, 28 mei, 18 juni, 23 juli, 27 augustus, 17 september, 15 oktober, 19 november, 17 december.

Contact

Creatief Verblijf

Heb je zin in een korte adempauze, een onvergetelijke overnachting in een Ger, een creatieve workshop, waardoor je uitgerust en geïnspireerd weer naar huis toe gaat? Bij een Creatief Verblijf is een workshop van ongeveer een uur inbegrepen. Dit kan op op een geschikt moment.

In onderling overleg is er keuze uit:

Kundalini Yoga- een training voor lichaam, geest en ziel, waarbij levensenergie gaat stromen, heerlijk om de dag mee te beginnen..
Intuïtieve dans - als danser op allerlei ritmes van verschillende muziekstijlen uiting geven aan dat wat binnen in je leeft, geef jezelf de ruimte…
Improvisatietheater - kruip in de huid van een ander, laat de creativiteit de vrije loop en speel hilarische scene’s, zeer geschikt voor koppels en (ouders met) kinderen.
Mantra’s zingen - de stem bevrijden door ademhaling en het geven van geluid, ontdek de zachte en helende werking van de repeterende klanken.
Trommelen - met allerlei slaginstrumenten van over de hele wereld basisritmes maken. Klinkt als muziek voor een kleine groep of gezin.
Portretschilderen - voor een blijvende herinnering aan dit uitje, wordt er geschetst en een portret van elkaar (of een zelf portret) geschilderd, de nadruk ligt op goed kijken en plezier maken. Geschikt voor koppels, een gezin, een vriendengroep.
Schilderen op muziek - op allerlei soorten muziek wordt de schilder uitgenodigd om binnen de tijd van het nummer tot een schildering te komen, vaak met verrassende resultaten.
Coaching sessie - naar aanleiding van een persoonlijke vraag wordt met je meegekeken, met gebruik van een creatieve werkvorm.

Heb je de smaak te pakken? Een extra workshop bijboeken kan, de kosten hiervoor zijn € 40,-

Maximaal 4 gasten. Minimum verblijf 2 nachten.
Tarief: € 55,- per nacht voor de eerste gast. Iedere volgende gast betaalt € 30,- per nacht. Dit is inclusief workshop. Voor beddengoed en linnengoed wordt gezorgd.
Inchecken vanaf 16.00 u. Uitchecken voor 12.00 u.

Reserveren

Veerkracht Retraite

Voel je de behoefte om helemaal tot rust te komen, een drietal dagen volledig verzorgd te worden, je te verbinden met de elementen en je creatieve levensenergie weer te laten stromen? Tijdens een Veerkracht Retraite op maat maak je verbinding met de natuur om je heen en hervind je jezelf.

We laten ons inspireren door de elementen Aarde, Water, Vuur en Lucht. De elementen zijn hier altijd voelbaar. Kleigrond onder onze voeten, omringd door water, adembenemende luchten, harde wind, de meeste zonuren van Nederland en als de zon niet schijnt, ontsteken we een vuur op onze vuurplek of in de kachel in de Ger of de pipowagen.

Gun jezelf deze bijzondere ervaring. Combineer naar hartenlust een Creatief Verblijf of Natuur Verblijf met coaching sessies en/of extra workshops.

Data Veerkracht Retraite 2022:
Van april t/m okt in overleg.

Basistarief: € 300,- per persoon inclusief 2 overnachtingen, 1 coaching sessie, 2 workshops en complete maaltijd verzorging. Voor beddengoed en linnengoed wordt gezorgd.

Neem contact met ons op via ons contactformulier.

Contact