Natuur Verblijf 

Verlang je er naar om je terug te trekken in de natuur, om je verbonden te voelen met alles in en om je heen?  Op 't Landje kun je helemaal tot jezelf komen. Je gaat terug naar de basis. Simpele voorzieningen in onze smaakvolle grote Pipowagen, teruggeworpen op jezelf onder de bomen, in de wind, aan het water, met je voeten op de aarde, bij een kampvuurtje onder de sterrenhemel, of zachtjes wiegend in de hangmat in de zon.

Afhankelijk van wat je zoekt, kunnen wij je begeleiden. Bijvoorbeeld door dagelijks even te checken of het goed met je gaat (van dichtbij of van verderaf), je drinkwater aanvullen, je mobiel in bewaring nemen, etc. Het is namelijk de bedoeling, dat je zo veel mogelijk op 't Landje blijft. Om een goede inschatting te maken is van te voren contact hebben noodzakelijk. Iedereen is en blijft altijd verantwoordelijk voor zichzelf.

Geschikt voor 1 of 2 volwassenen. Minimaal verblijf 2 nachten.
Tarief: De eerste gast betaalt € 75,- per nacht. De volgende gast betaalt € 35,- per nacht. Voor beddengoed en linnengoed wordt gezorgd.

Inchecken vanaf 16.00 u. Uitchecken voor 12.00 u.

Meld je aan via ons contactformulier.

Contact

Zweethutweekend

Ervaar je de wens om te verblijven in de natuur met gelijkgestemden, je over te geven aan iets groters dan jezelf, los te laten wat je niet meer dient?

Een Zweethut Ceremonie is een Sjamanistisch zuiveringsritueel van de oorspronkelijke bewoners van Amerika. De hut is gebouwd van wilgentenen en overdekt met wollen dekens. Stenen worden verhit in een groot vuur, tot ze roodgloeiend zijn. De deelnemers gaan naakt, eventueel met een handdoek, de hut in. In vier rondes, die de levensweg symboliseren, worden de stenen de hut binnen gebracht en met water overgoten. De temperatuur stijgt, het lichaam ontdoet zich van afvalstoffen. De zweethut biedt je de unieke kans, om in diep contact te komen met jezelf. In de hut wordt gezongen, gesproken, gedankt, gebeden, getrommeld, in stilte verbleven en zijn we elkaar tot steun. Tussen de rondes door is er voldoende gelegenheid om in de hut bij te komen, na de vierde ronde verlaten we als herboren de hut. Een plons in 't (k)Oude Veer is een weldaad. Na het afkoelen volgt er een vijfde dankronde voor de vuurman en de spirits. Peter is vuurman, hij hoedt het vuur. Eda zal de Zweethut Ceremonie begeleiden, met respect voor de essentie van een eeuwenoude traditie. Grote dank voor overlevering hiervan gaat uit naar Hendrik Rebry, Renaat de Jonghe, Archie Fire Lame Deer- kleinzoon van John Fire Lame Deer- kleinzoon van Chief Lame Deer.

Data Zweethutweekenden 2023:
Winterhut 23-24 dec.

Data Zweethutweekenden 2024:
Lentehut 23-24 mrt
Zomerhut 22-23 juni
Herfsthut 21-22 sept
Winterhut 28-29 dec

We starten zaterdag om 10 u. en ronden op zondag af om 16.00 u. Er is ruimte voor minimaal 4 tot maximaal 8 personen.
Overnachting in de Ger of in de pipowagen op 't Landje. Een eigen tentje opzetten op 't Landje kan ook. Beddengoed en handdoeken graag zelf meebrengen. Evenals iets lekkers te eten om te delen na afloop van de zweethut. Voor koffie, thee, ontbijt en lunch wordt gezorgd.
Tarief: € 130,- per persoon inclusief 1 overnachting en bovengenoemde maaltijd verzorging.  Tegen een vriendelijk meerprijs van € 30,- kun je hier al op vrijdagavond overnachten.

Meld je aan via ons contactformulier.

Contact

Vrouwen Cirkel

Een inspirerende kring van vrouwen om te delen, te spelen en te helen.

In een kring neemt iedereen zijn plek in, is iedereen zichtbaar en gelijk. Een veilige vorm om te delen wat er van binnen leeft. Of om daar deelgenoot van te zijn. Met een speelveld in het midden. Door te spelen oefen je het leven.

In Het Ganse Land vormen we een kring rondom het vuur, in de tuin, op ’t Landje, in de Ger of in ons knusse huisje, afhankelijk van het seizoen en de elementen.

Data Vrouwencirkel 2024:

7 januari, 4 februari, 10 maart, 7 april, 5 mei, 2 juni, 1 september, 6 oktober, 3 november, 1 december.

Het hele jaar rond, 1 keer per maand, op zondagmiddag van 14.00 tot 16.00 u. Je bijdrage is € 15,- per keer. Dit is inclusief verwennerij.

Contact

Creatief Verblijf

Heb je zin in een korte adempauze, een onvergetelijke overnachting in een Ger, een creatieve workshop, waardoor je uitgerust en geïnspireerd weer naar huis toe gaat? Bij een Creatief Verblijf is een workshop van ongeveer een uur inbegrepen.

Er is keuze uit: yoga, dans, theater, zingen, trommelen, tekenen, schilderen.

Maximaal 4 gasten. Minimum verblijf 2 nachten.
Tarief: € 75,- per nacht voor de eerste gast. Iedere volgende gast betaalt € 35,- per nacht. Voor beddengoed en linnengoed wordt gezorgd.
Inchecken vanaf 16.00 u. Uitchecken voor 12.00 u.

Reserveren

Veerkracht Retraite

Voel je de behoefte om helemaal tot rust te komen, een aantal dagen volledig verzorgd te worden, je te verbinden met de elementen en je creatieve levensenergie weer te laten stromen? Tijdens een Veerkracht Retraite op maat maak je verbinding met de natuur om je heen en hervind je jezelf.

We laten ons inspireren door de elementen Aarde, Water, Vuur en Lucht. De elementen zijn hier altijd voelbaar. Kleigrond onder onze voeten, omringd door water, adembenemende luchten, harde wind, de meeste zonuren van Nederland en als de zon niet schijnt, ontsteken we een vuur op onze vuurplek of in de kachel in de Ger of de pipowagen.

Combineer naar hartenlust een Creatief Verblijf of Natuur Verblijf met coaching sessies en/of extra workshops.

Data Veerkracht Retraite 2023:
Van april t/m okt in overleg.

Basistarief bij minimaal 2 overnachtingen: € 350,-  inclusief  1 coaching sessie, 1 workshop en complete maaltijd verzorging. Voor beddengoed en linnengoed wordt gezorgd.

Neem contact met ons op via ons contactformulier.

Contact