Keuken

In de kleine Pipowagen staat een zalig ontbijt klaar met verse producten. Zo veel mogelijk biologisch, groenten uit eigen tuin, zelfgemaakte jam en een eitje van onze scharrelkippen zal zeker niet ontbreken. In de grote Pipowagen op 't Landje zit de koelbox vol prettige verrassingen. Er is voldoende thee en koffie aanwezig om zelf te zetten.

Zelf kokkerellen kan, in onze volledig ingerichte kleine Pipowagen of, nog leuker, maak een eenpansgerecht in de Ger op de houtkachel. Ook op 't Landje kun je prima koken op het gasfornuis of het houtgestookte fornuisje. Buiten op vuur, of barbequeën mag natuurlijk ook. Maar ook een kookworkshop volgen, waarbij met Peter een Wereldgerecht wordt gekookt of samen met ons mee eten behoort tot de mogelijkheden. Natuurlijk kunnen we ook een lunch (pakket) verzorgen.

Kosten lunch: € 10,- Kosten avondeten: € 15,-

Zowel bij de Veerkracht Retraite en Zweethutweekenden word je compleet verzorgd. Met een heerlijk ontbijt in de ochtend, koffie, thee, tussendoortjes, soep en salades voor lunch en een Wereld Gerecht als avondmaaltijd. De zweethutdeelnemers ontvangen dit in een wat lichtere vorm, vanwege de effecten van de hut.

Als er sprake is van een voedselallergie of specifiek dieet, dan horen wij dat graag, zodat wij er rekening mee kunnen houden.