Eda Andreae

Eda is heel veelzijdig. Met haar sprankelende humor weet ze iedereen te enthousiasmeren, ze kijkt aandachtig verder, soms lijkt het zelfs alsof ze om een hoekje kan kijken. Eda verzorgt vrijwel al het creatieve en spirituele aanbod van het Ganse Land.

Op jonge leeftijd volgde zij een dans- en musicalopleiding, studeerde af als theaterdocent/regisseur van de Toneelacademie te Maastricht, studeerde daarna aan de Kunst Academie en was jarenlang als kunstvak docent werkzaam. Ze volgde daarnaast de meest uiteenlopende cursussen. Zo kwam zij lang geleden in contact met het Zweethut Ritueel en Vision Quests. Dit heeft haar pad bepaald. Dit jaar besloot zij een magische kindercoach opleiding te volgen. Haar passie is om anderen te begeleiden op hun pad richting levensgeluk.

Peter Kok

Peter volgde Laboratoriumonderwijs, studeerde geschiedenis, Afrikanistiek en Tropische Landbouw. Als hobby-kok geeft hij geur en smaak aan menig gerecht. Daarnaast is hij een handige uitvinder, ICT-er en een natuur – en vogelliefhebber. Hij is een gezellige gastheer, die graag vuurtjes stookt, een potje kookt, iedereen terzijde staat met raad en daad en over elk onderwerp weet mee te praten. Peter zorgt er voor, dat het je tijdens je verblijf aan niets ontbreekt.

Onze dieren

In de tuin scharrelen kippetjes  om je heen.
Ook vliegen er duiven in het rond.
Poes, Sientje, laat zich zelden zien.
Kater, Joepie, jaagt en is nieuwsgierig.
Moppie, onze trouwe hond, heet je van harte welkom.
Zij houdt de wacht bij de Ger.