Creatief Verblijf in de tuin:

De Ger

Gekoesterd in een eeuwenoude ronde vorm, heerlijk slapen in onze authentieke Mongoolse nomadentent, oftewel een Ger (of Yurt).
Van oorsprong bedoeld als transporteerbare woonruimte voor nomaden in Mongolië, die met hun vee van grasland naar graslandland trekken. Nu bij ons van april t/m oktober een sfeervol gastenverblijf voor max. 4 personen.
De Ger is in Mongolië vervaardigd van natuurlijke materialen en sfeervol ingericht met handbeschilderde meubeltjes en om het compleet te maken, in het midden een gezellige houtkachel.

De Geodome

In onze geodome, een zeer bijzondere constructie, die dienst doet als kas, kan men heerlijk beschut tegen regen en wind genieten van de natuur, de rust en de ruimte.

De kleine Pipowagen

Op een aantal staptegels van de Ger staat onze vrolijke kleine Pipowagen, met alle voorzieningen: douche, toilet en volledig ingerichte keuken.

Natuur Verblijf op 't Landje:

De grote Pipowagen

Voor het Natuur Verblijf op 't Landje hebben we een grote Pipowagen van 6 bij 2,5 meter volledig opgeknapt. Heel smaakvol ingericht, waan je je ook daar in een sprookje. Uitgerust met een tweepersoonbed en een keuken met gasfornuis, koelbox, stromend regenwater om mee (af)te wassen (drinkwater wordt meegenomen in flessen), houtkachel en 12volt verlichting op zonnekracht, beschik je over behoorlijk wat luxe zo in de natuur. Vanuit ieder raam een heerlijk uitzicht op bomen, over het water, je ervaart wijdsheid, de bladeren ritselen in de wind, het water babbelt er lustig op los, de vogels zingen hun eigen lied. En... de wolven huilen.

’t Gerief

Op ’t Landje een is een composttoilet aangelegd. Zaagsel en papier worden aangedrukt en een scheutje regenwater wordt gebruikt. Een natuurvriendelijk toiletsysteem, waarbij afvalstoffen worden omgezet in compost. Het is misschien even wennen…maar beter kan niet!

VeerKrachtplek

In het centrum van 't Landje ligt de VeerKrachtplek verscholen en beschut, met ceremoniele vuurplaats en zweethut. Er is lommer en licht, boomstronken om op te zitten, gras om in te liggen en een trappetje 't Ouwe Veer in, om een verfrissende plons te nemen in dit zilte natuurwater.